Servicii proiectare si avizare

Oferim servicii de proiectare și instalare a sistemelor de detecție și alarmă incendiu la cele mai înalte standarde.

Colaborăm cu o echipă de arhitecți și specialiști cu experiență pentru a realiza proiecte complexe în domeniul securității la incendiu. Indiferent de specificul proiectului dorit de tine, echipa noastră îți stă la dispoziție. Oferim servicii de proiectare si avizare de următoarele tipuri:

Proiectare instalații stingere incendiu:

Suntem autorizați pentru execuția instalațiilor de stingere cu: hidranți de interior și exterior, coloane uscate, sistem de stingere cu spumă, praf sau gaze naturale. Recomandăm întotdeauna soluțiile potrivite în funcție de spațiul disponibil și punem pe prim plan siguranța și necesitățile beneficiarilor. Instalațiile pe care le proiectăm sunt întotdeauna realizate după ultimele normative și standarde europene.

Proiectare instalații de evacuare fum și gaze fierbinți:

Fumul și gazele fierbinți care pot apărea în spațiile cu risc la incendiu prezintă unul din cele mai mari pericole pentru utilizatori. De aceea, la Supraveghere.md suntem autorizați pentru realizarea instalațiilor de evacuare a fumului mecanic din spațiile cu risc la incendiu, precum și a instalațiilor de suprapresiune.

Proiectare detecție și semnalizare incendii:

Specialiștii avizați din cadrul Supraveghere.md recomandă întotdeauna soluția potrivită în funcție de spațiul unde îți desfășori activitatea. De aceea, suntem avizați pentru realizarea de instalații de detecție și semnalizare incendii, cu o gamă variată de tipuri de detectoare. Acestea pot fi: detectoare de fum, de flacără, de căldură, liniare cu barieră laser, cu aspirație dar și alte tipuri de detectoare speciale folosite în funcția de necesitatea impusă de procesul de industrie.

Suntem mereu la curent cu ultimele normative din domeniul proiectării instalațiilor și urmărim întotdeauna să ne optimizăm procesele de lucru pentru a-ți oferi cele mai eficiente soluții.

Pentru mai multe detalii despre autorizările noastre și modalitatea prin care putem colabora, suntem disponibili să ne contactati.

Unde ne gasiti

Adresa noastra Chisinau str. Muncesti 94

Adresa de E-mail supraveghere.md@gmail.com

Telefon de contact +37360144499

Orele de lucru Luni - Vineri 08:30 - 18:00

© Copyright 2017-2023 Supraveghere.md, all Rights Reserved.
Creare site WebBusiness